< Starterscoach - Marco Kok Coaching
Home » Aanpak » Starterscoach

Starterscoach

Een nieuw bedrijf starten of een onderneming kopen is  vaak heel spannend. Je begeeft je op onbekend terrein. Je krijgt voor het eerst te maken met een veelheid aan zaken waarvan je het bestaan misschien niet eens wist. De kans op een verkeerde beslissing is daarbij relatief groot. “Ach, je leert van je fouten!”; is dan een vaak gehoorde zin. En vanzelfsprekend is dat ook zo. Jammer is alleen dat je je als beginnend ondernemer bijna nooit grote verkeerde beslissingen kunt veroorloven.

Vrienden en kennissen willen je vast graag helpen. En zij kunnen zeker een bijdrage leveren. Wanneer het echter aankomt op ervaring en ondernemersvaardigheden of het vroegtijdig herkennen van valkuilen, dan is een starterscoach essentieel.

Afhankelijk van jouw eigen kennis en kunde kan ik bijvoorbeeld ondersteunen bij het maken van een ondernemingsplan. Mijn verkoop- en marketingervaring kan ik inzetten om een gesprek met je voor te bereiden door middel van rollenspel. Het is heel prettig om in een vertrouwde omgeving te oefenen met verschillende gespreksvarianten, zodat je bij een daadwerkelijk verkooptraject beslagen ten ijs komt. Ook lastige boodschappen overbrengen en personeelsgesprekken kunnen zo voorbereid worden.

Als starter sta je voor een groot aantal beslissingen die genomen moeten worden. Mijn coachingsvaardigheden zal ik gebruiken om je tijdens het keuzeproces bewust te laten zijn van jezelf met heel je hebben en houden. Het kiezen kan en zal ik niet voor je doen. De keuzes maak je als nieuwbakken ondernemer natuurlijk zelf!

Als starterscoach ben ik verbonden aan “De Startversneller”. Het is hierbij mogelijk om tot maximaal €1.000,= subsidie te ontvangen. Klik hier voor de voorwaarden.

Ook voor meer ervaren ondernemers bied ik ondersteuning als bedrijfscoach.

Heb je behoefte aan een starterscoach?

Ik wil je vragen graag beantwoorden

Neem contact op